anno 2005
Amadeus Hjert
Hundskola 2005
Hundskola 2006
Mina kompisar
Bildgalleri
2007 - Blogg
2006 - Blogg
2005 - Blogg
Gästbok

"God fortsättning alla Ni där ute i snön...

Visst är det härligt med all denna underbara snö... Jag äällssskkkaaarr snö!!"

nytt år ny sida ...

 

 

 16 december

"Sixten är nog den slöaste katt jag känner ... han ligger mest här framför brasan och päser ...

Snart ska jag på semester en hel vecka hos fröken... ska bli jättekul. Sixten ska följa med husse och matte till fjällen ... "

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

14 december

"In i dimman ... var idag uppe och gick på Nötte ... det var ... dimmigt (!!)... annars har jag varit med husse hela dagen... möten hit och möten dit ... Hur som ... det var skönt att få springa av sig på Nötte efter denna arbetsdag... en annan sak som är rätt rolig är... att leka "kurra gömma" i dimma ... husse hade inte en chans ... testa det alla hundkompisar ... "

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

13 December

"Vovelivov ... Idag var jag och firade Lucia på skolan ... "

se fler bilder

 

 

 

13 december

"Smack ... god morgon ... idag vaknade jag av att ytterligare en bil som testade hållfastheten i mitt staket ... hmm ... Inte ens på samma ställe som för två veckor sedan ... typiskt ... om det är minusgrader och det har varit blött ... då är det halt... det fattar till och med en hund ...

Vill bara visa min nya kompis Sixten ... Idag ska jag till skolan och träffa Lucia... och Amanda och Norpan + alla andra klasskompisar"

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Dimmig blick"

 

 12 december

"Groggy ... groggy groggy... Vovelivov ... har idag testat droger ... hmm... jag blev lite vimmelkantig i ögonen ... var idag på Våxtorps djurklinik för att röntga mig ... och vet Ni vad...  man ska ta tre bilder på mig... en där bak och två vid armbågarna. Totalt tre bilder ... men veterinären ska kanske skicka många julkort för de plåtade 4 bilder där bak och två gånger per armbåge ... Klagade på att jag inte var tillräckligt avslappnad när jag låg där i min vagga upp och ner med tre fullvuxna galningar hängade över mig... i nästan 1,5 timme... lätt att vara avslappnad ... hmmm... nä, jag tror att veterinären vill ha bra julkort att skicka i år ... därav alla bilder på mig... vov resultat från bilder kommer ... "

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

9 december

"Voveli vov ... var idag åter på besök hos veterinären i Våxtorp ... fast denna gången gällde det inte mig utan Sixten ... Sixten skulle visst tatuera sig och klippa ... ajaj... hur som helst så kände personalen igen mig efter alla mina besök där tidigare. Passade dock på att kolla min matchvikt när vi ändå var i närheten av en våg.... 46,5 kg muskler!! Ha det gött ... Husses kamera är på väg och då kommer bilder igen ... vov" 

 

 

2 december

"Voveli vov ... har idag bott på hotell i Axtorp. Husse och matte var i Växjö så jag var på hotell med helpension och Sixten fick vikariera som husvakt för mig ... Kul att träffa fröken ... så här på "tu man hand"... Hur som helst så ... borta bra men hemma bäst ... "

 

 

24 november

"MJAU har idag fått en ny inneboende... Sixten... liten svart sak med vita tassar och vit bringa ... han påminner faktiskt en hel del om Bamse ... fast lite mindre. Husse hade träffat kyrkvaktmästaren i Hasslöv som förbarmat sig över Sixten under 4 dagar men det fungerade inte med hans egna katter så ... frågan kom till husse om en inackorderingsgäst. Och husse kunde inte säga nej... och tur var det. Jag gillar verkligen Sixten. Han är inte speciellt rädd av sig och det tycker jag är bra... Hoppas ingen svarar på husses annons om upphittad ... katt... Jag vill att han ska stanna ...fastän han får ligga i soffan och inte jag ...hmmm....   OCH I SÄNGEN !!! hmmm... Vill ändå att han stannar ... cool katt ... vov"

 

 

 

22 november

"Hoppsan...  har idag haft besök av en bil inne på gräsmattan så ... nu är det fritt fram att rusa ut på vägen för att skälla ut alla förbipasserande. Bilen tog med sig halva staketet men inga personskador som tur är ...

 

 

 

13 november

 "Vovelivov alla hundar ... och andra. Idag har jag varit på min examen i Axtorp. Så nära ... men ändå så långt borta ... min platsläggning var 3,5 sekunder för länge så jag fick ont i bakbenen... var liksom tvungen att lyfta lite på baken... och vips så förlorade jag 15 poäng och segern men men ... jag kom 3:a och husse var jättenöjd med mig. Fröken också tror jag ... hur som helst så blev jag uppflyttad till lydnasklassen nu ... undrar hur det ska gå :-) men det är inte mitt problem utan husses.... här är mitt betyg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 november

"Vovelivov alla hundar ... idag var jag tillsammans med Amanda och Norpan och besteg Norra Europas högsta sanddyn i Vilshärad ... schysst utsikt och många trappsteg ... faktiskt ganska jobbigt att masa sig upp hit ... men ... utsikten var helt okey..."

 

 

 

 

4 november

"Vovelivov ... idag så var det mest skvaller genom häcken ... ganska intressant faktiskt ... har idag fått en massa intressant fakta från Bregottfabriken ... tror nog att jag ska köpa aktier i Bregott .... usch vad lite jag vet om grannarna

vovvov"

 

 

 

 

3 november

"Vovelivov... idag har husse och jag lekt med löven... husse samlar och jag gömmer mig i högen ... hur kul som helst ... har man sen riktig tur så kommer husse springande med räfsan i högsta hugg ... kul ...

 

 30 oktober

"Vovelivov ... sänder en hösthälsning från mig... allt är väl ... har dock varit halt några dagar efter en lång ... för lång kanske ... promenad mellan Hovs Hallar - Torekov och tillbaka.

Var väldigt "jobbig" enligt husse förra veckan på skolan men idag var jag duktig ... till och med fröken HIllevi var nöjd...

 

 

2 oktober

Vovelivov ... var idag ute och gick på Nötte Backar... Hur jobbigt var inte det då?? Varmt, kvavt, mycket dofter, tjock päls och låååång promenad. Hur varmt som helst och sen klagar husse och matte på att jag "slabbar" när jag vill pussa dem som tack!?!  Jag kan inte hjälpa att jag har så dålig kondis... och mycket saliv *ler*

 Var idag på promenad mellan Torekov och Hovs Hallar med husse.

 

 

 

 

27 september 2005

"Vovellivov ... alla glada hundar...

har idag varit med husse på hans arbete... hur kul som helst.

Idag var vi i "Prästens skog" och busade... Förra veckan (då var jag också med) var vi vid Brantekälla på åsen. Nu förstår jag husse varför han arbetar så mycket ... det är ju hur kul som helst... Moa guidade runt mig i skogen ... att jag sen sprang så fort så Moa inte hängde med behöver vi väl inte berätta.

(vill du se mer från husses arbetsplats?)

 

-------------------------------------------------------------------

 

 

18 september 2005

"Äntligen hundskola och husse fick med sig kameran idag ...Titta in och träffa några av mina nya klasskompisar"

(se fler bilder)

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

20 augusti

"Vovelivov fick besök av två konstnärer idag."

(se fler bilder)

 ------------------------------------------------------------------------------------------------

 

6 augusti

"Husses syster gifter sig... Jag fick vara på hotell på åsen... men men..."

(se fler bilder)

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

2 augusti 2005

"Voveli UFO! Var idag ute och studerade Ufon vid Sibirien i Ängelholm... promenaden var riktigt skön och det är alltid kul att skrämma skogscyklister ...

Det är synd om människorna ... flänga runt på en cykel i ett vansinnestempo i skogen ...

När man kan jaga kaniner!

 

PS. måste berätta att jag skaffat mig en ny hobby ... plocka päron ... hur kul är inte det? Först spanar man in vilken frukt som blir nästa offer... hoppar upp ... plockar det under husses och mattes "glada" NEEEEJJJ!! och sen rusa in och tugga i sig päronet ... allt utom lite kärnor som man lägger på golvet ... Hur kul som helst... detta måste Ni prova!

Vov vi hörs... ska plocka ett päron till"

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Lördag 23 juli 2005

"Släktträff i myren ...årets två tuffingar?!"

(se fler bilder)

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Fredag 22 juli

"Vovilivov var och badade i Magnarp idag..."

 

 

Torsdagen 21 juli 2005

S E M E S T E R

 

Har idag varit på en liten utflykt... Här är jag nere på Sibirien och badar.

 

Skönt ... efter en liten ...

... vila i bagaget efter badet...  bar det av till ...

´          

... A R I L D.

Efter en promendad i Arild åkte vi vidare till ...

... M Ö L L E

för en ny promenad och lite våfflor...

 

Vov elli vov ... vi hörs!" (se fler bilder)

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Onsdag 13 juli

"Äntligen lite svalare... trivs ändå bäst här i skuggan tillsammans med husse..."

 

 

Lördag 9 juli

"Vov ... ligger här under mitt valnötsträd och begrundar husse och matte som ska ha gäster idag... det är helt klart skönt i skuggan men det gör inget om det blir lite svalare... idag är det otäckt varmt ... "

 

 

Torsdag 7juli

"Vov ... tråkigt detta med London ... husse håller på att snickra och fixa med uterummet... jag trivs bättre här i skuggan där jag kan vakta brädhögen..."

 

 

 

Måndag 4 juli

"Vov igen ... tillbaka på nätet ... oj vad tiden går... har fått en ny kompis genom häcken ... Sigge igelkott. Han är ofta och hälsar på och helt orädd ... kul typ...Annars är det mest varm just nu... har varit och badat i havet varje dag nu de senaste dagarna ... ska ta med kameran näst gång så Ni får se hur fin strand jag har tillsammans med en massa föl och turister... vov"

 

Fredag 10 juni

"Vov vov ... ville bara säga ... Kolla här Hillevi! Kan ligga plats om jag bara vill... Kan till och med gå riktigt bra i fritt följe inne i Grevie city!

Annars ... ja, husse och matte tycker att jag är lite klumpig ... slog huvudet i bordet så husses nyöppnade pilsner flög iväg över golvet, råkade välta ut en blomvas efter att ha gått in i en bordskiva ...badade i blomvattnet som rann ner och skitade ner halva huset så att  matte blev helt vansinnig... vadå då ... sånt händer ... Annars har det inte hänt så mycket..."

 

 

Fredag 3 juni 2005

"Vovelivov, har idag varit på min första fotbollsmatch... Grevie - Strövelstorp 1-1. Kul!! Och framför allt.... vilken skön kväll. Sommar nu?"

 

Måndag 30 maj 2005

"Jag skäms... var hos mormor Karin idag... vi var på promenad som vanligt...  och... i min okontrollerade iver så drog jag i kopplet ... men ... mormor hade snott in sig med fingret ... så ...ja, hur säger man ... två frakturer i fingret och besök hos läkaren... sorry mormor..."

 

sen kväll..Söndag 29 maj 2005

"Du har väl inte missat bilderna från min efterfest med Norpan och Amanda?

Tråkigt att de inte orkade så länge... Jag försökte sätta fart på de båda... men men ... det är inte lätt att bli gammal..."

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------

 

Examensdag

Söndag 29 maj 2005

 

"Har idag haft Examensdag på hundskolan. Hur det gick?...

Nja, att rubba de tre storfavoriterna på pallen var väl knappast troligt men husse var nöjd och vadå... solen skiner och jag har fått busa med domaren..." 

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Fredag 27 maj 2005

"Har idag undersök vad det är för trådar som stänger in hästarna i hagen... Kompisar... det är ingen bra idé att testa trådarna med metallhalsbandl!!! Bara så Ni vet..."

 

 

Onsdag 25 maj 2005

"Har idag slagit världsrekord!!

Hallå alla kompisar... jag har idag slagit världsrekord i att käka upp en ridhjälm... ca 87,5 sekunder tog det! Slår Ni det?!?!?"

 

 

Söndag 22 maj 2005

"ÖKEN, ÖKEN, ÖKEN!!!

Husse är febrig och matte har huvudvärk ... ingen skola... öken...."

 

 

Tisdag 17 maj 2005

"Idag har jag bara slöat. Det är för varmt för att orka något annat. Jag har lagt in lite fler bilder på min hemsida. Nya foton på mig och mina klasskompisar från den 8:e och 15 maj. Jag har även lagt till en utsiktsbild från min "favoritbuske". Sveriges finaste toalettutsikt?"

 

Måndag 16 maj 2005

"God morgon... ligger här och studerar morgonstressen i Hålarp. Husse fyller bilen med grejer och matte är på väg till Halmstad. Jag ska till mormor Karin idag. (med ett alldeles nykokt märgben,,, jammi jammi). Har fått en egen mailadress idag. Coolt va? amadeus@hjert.se "

 

Söndag 15 maj 2005

"Vov... Idag har jag varit på skolan...Alla bara tjatar om plats hit och plats dit... Lägg Er själva ner, sitt upp, gå hit och gå dit... hur kul är det? Jag kan men vill inte och förresten tror jag att jag glömt vad plats betyder. Skoja bara. Om jag fick bestämma skulle jag bara jaga flickorna i klassen.

Vov vi hörs"

 

Lördag 14 maj 2005

"Usch vad tråkigt... måste träna plats hela tiden... vill INTE!! Husse och matte tror inte att jag kan. Jag kan men vill inte! Imorgon ska jag till Hillevi! vov"

Copyright(c) 2004
mail till husse johan@hjert.com
Senast uppdaterad
2007-01-24 21:49